DISC analyse voor zelfinzicht

Wil jij een DISC analyse om snel tot zelfinzicht te komen?

De DISC- gedragsanalyse laat zien wat je gedragsvoorkeuren zijn, hoe je op anderen overkomt, wat je sterke & ontwikkelpunten zijn en hoe je jouw effectiviteit kunt vergroten.

Herken je dit?

DISC is een methode die zowel praktisch als wetenschappelijk is onderbouwd. Een methode die in veel organisaties, internationaal, wordt toegepast. DISC bestaat uit vier letters die elk een stijl vertegenwoordigen.

Met behulp van de DISC analyse breng je op een simpele en snelle manier bewust en onbewust gedragsvoorkeuren in kaart. Zo begrijp je (beter) wat jezelf en anderen motiveert, wat je kwaliteiten en talenten zijn, hoe je graag samenwerkt en wat je allergie en valkuilen zijn. Het geeft een verbazingwekkend accurate beschrijving van jezelf.

Hoe zou het voor je zijn als..

Wat houdt de DISC analyse in?

In deze DISC analyse krijg je een vragenlijst opgestuurd waarbij het ongeveer 15-20 minuten duurt om de vragen te beantwoorden. Het ideale DISC profiel bestaat niet en er is ook geen goed of fout. De resultaten komen in een rapportage met jouw DISC stijl en alle bijbehorende informatie specifiek voor jouw DISC profiel. Deze rapportage legt een geweldig fundament in de kennis over jezelf!

Over mij

Ik zie de DISC analyse als een kadootje voor jezelf, je krijgt mooie inzichten die je verder helpen in je groeiproces. Het profiel klopt ook echt! Sinds 2016 ben ik gecertificeerd in DISC en geef ik individuele DISC coach sessies en DISC team workshops. Zelf ben ik DISC stijl ID (geel/rood). Beschrijvende kenmerken zijn onder andere enthousiast, naar buiten gericht, geïnteresseerd in mensen, verkiezen vrijheid boven routine en hebben uitdaging nodig. Ik help je graag jouw DISC stijl te ontdekken!

De investering

Je krijgt een DISC analyse met een coachsessie van 1 uur in mijn coachpraktijk in Haarlem of kies voor de online optie. De investering is 249 Euro vrijgesteld van BTW (voor particulieren).

Met de DISC  analyse in handen kan je beginnen met bouwen. Bouwen aan je loopbaan en het ontdekken van je talenten! 

PS. Tip! Deel je DISC rapportage met je manager en je mentor. Dit kan helpen bij jouw carrière gesprekken zodat zij weten hoe het beste te communiceren met jou.

Veel gestelde vragen

  1. Ik heb in het verleden een DISC analyse gehad. Heeft het zin om dit opnieuw te doen? Gedrag kun je aanleren door regelmatig te oefenen. Jouw DISC profiel kan daardoor veranderen. Het is zinvol om opnieuw een DISC analyse te doen na twee jaar.
  2. Hoe snel krijg ik de DISC link en rapportage toegestuurd? Je krijgt binnen 24 uur de link gestuurd. Na het afronden van de vragenlijst ontvang je de rapportage per email.