Het besluit

Weinig uitdaging meer in mijn werk, maar het team is zo leuk en vertrouwd. Herken je dat?

Ik begon te piekeren wat ik nou wilde, en werd er onrustig van. Ik nam een besluit, en begon aan mijn 4e (loopbaan) coachopleiding omdat ik altijd mijzelf wil blijven ontwikkelen. Hier kwam de ‘Dromer’ in mij naar boven met het verlangen om voor mijzelf te beginnen en mijn passie te volgen.

De ‘Criticus’ in mij liet mij piekeren over alle risico’s en gaf mij onrust omdat ik toch niet een veilige baan moest opgeven?

De ‘Realist’ in mij, die heeft uiteindelijk vol vertrouwen de keuze gemaakt om mijn passie te volgen en naar mijn behoefte te luisteren. Angst ruilde ik in voor heel veel energie! 

Mijn focus? Loopbaancoaching voor gemotiveerde vrouwen die meer passie, meer voldoening en meer plezier willen in hun loopbaan. En wellicht ook graag meer willen weten over hun Dromer, Criticus en Realist 😊

Mijn werkervaring

20 Jaar HR ervaring heb ik, met expertise in Talent- en Leiderschapsontwikkeling waarbij ik ook leiding heb gegeven aan internationale teams. 

Het grootste deel van mijn carrière heb ik gewerkt bij een Amerikaanse multinational in de engineering industrie. Daar had ik de rol van Director Talent Development.

Ook ben ik uitgezonden geweest als Expat naar Engeland en Kazakhstan.

Ik hecht waarde aan kwaliteit, professionaliteit en een gedegen opleiding voordat je iemand gaat coachen.

Naast een diploma HBO Personeel & Arbeid, heb ik 4 Coachopleidingen (waarvan 2 met specialisatie Loopbaancoaching) afgerond in de afgelopen 13 jaar. Ik ben geaccrediteerd door Noloc en NOBCO. 

Ik ben DISC gecertificeerd en een ervaren Facilitator van groepen op senior manager/executives niveau.

Mijn missie & visie

Mijn missie is jou helpen met je persoonlijke ontwikkeling door je zelfinzicht te vergroten in wie je bent & wat je wilt, zodat jij met zelfvertrouwen keuzes kunt maken om meer passie, meer voldoening en meer plezier te krijgen in jouw loopbaan.

Ik ben ervan overtuigd dat je meer plezier en voldoening krijgt uit je werk, wanneer je weet wat je behoefte is en aan de hand daarvan met een stappenplan je loopbaan in de gewenste richting stuurt.

Waarin onderscheid ik mij?

christina-wocintechchat-com-LQ1t-8Ms5PY-unsplash
priscilla-du-preez-7ilpPBxTavU-unsplash
Ontwerp zonder titel (16)
Ontwerp zonder titel (3)

Facts about me

Herken jij je in dit verhaal?

En wil jij helderheid in welke stap jou verder gaat brengen in jouw carrière?

Meld je dan aan voor een Gratis Carrière Ontwikkelgesprek waarin wij samen gaan we kijken in welke werksituatie jij momenteel zit, wat je graag wilt veranderen en hoe je daar zou kunnen komen.

Schrijf je in voor mijn carrière ontwikkeltips & krijg direct toegang tot mijn GRATIS e-book

 ‘‘Hoe ontdek ik wat ik wil met mijn carrière?’.”

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy verklaring.